ΝΕΑ

Δωρεά τηλεφωνικού κέντρου

Η εταιρεία μας ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες παρέδωσε ένα τηλεφωνικό κέντρο VoIP μάρκας Yeastar στο ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη το οποίο προορίζεται για την εκπαίδευση ατόμων με προβλήματα όρασης ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα μέσω εκπαίδευσης και να διεκδικίσουν μια θέση εργασίας.
Παρθέτουμε την ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε από το Ι.Ε.Κ.
Οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτές και το προσωπικό του Δ.ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας-Χορτιάτη αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν για την πολύτιμη χορηγία σας […]

Read more...

Εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου και ενεργού εξοπλισμού data Y.M.E.

Η εταιρέια μας ανέλαβε και παρέδωσε σε πλήρη λειτουργία την εγκατάσταση του τηλεφωνικού κέντρου και του ενεργού εξοπλισμού data του κτιρίου του τμήματος της Υπηρεσίας οδικών τελών του Y.M.E. στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Read more...

Νέα σύμβαση συντήρησης των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του Ν.Α.Τ.

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες,
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η εταιρεία μας ανέλαβε εκ νέου τη συντήρηση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του Ν.Α.Τ. για 12 μήνες.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε τη μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με το ασφαλιστικό ταμείο παρέχοντάς του ασφαλείς και συνεχείς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Read more...

Συντήρηση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του Γ.Ν.ΧΙΟΥ “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες,
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η εταιρεία μας ανέλαβε εκ νέου τη συντήρηση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του Γ.Ν. ΧΙΟΥ “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ” για 12 μήνες.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε τη μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με το νοσοκομείο παρέχοντάς του ασφαλείς και συνεχείς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Read more...

Ανάληψη σύμβασης συντήρησης των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του νοσοκομείου Γ.Ν.Α.ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες,
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η εταιρεία μας ανέλαβε εκ νέου τη συντήρηση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων Tadiran Telecom του νοσοκομείου Γ.Ν.Α.ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ για το επόμενο έτος με δυνατότητα ανανέωσης έξι μηνών.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε τη μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με τον νοσοκομείο παρέχοντάς του ασφαλείς και αδιάλλειπτες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Read more...

ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ Ε.Φ.Κ.Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Η ΕΛΑΣΑΤ με χαρά σας ανακοινώνει τη νέα σύμβαση που υπέγραψε με το Ε.Φ.Κ.Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ για τη συντήρηση των τηλεπικοινωνιακων συστηάτων που εξυπηρετούν τις ανάγκες του κτιρίου στον Εσταωρωμένο Ηρακλείου.

Read more...

Προμήθεια συστημάτων Audio Conference στον Ε.Ο.Φ.

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε οτι η εταιρεία μας προμήθευσε τον Ε.Ο.Φ. με σύγχρονα συστήματα Audio Conference που επιτρέπουν τη σύνδεση ενός η περισσοτέρων χώρων τηλεδιάσκεψης με τον εξωτερικό χώρο μέσω του Λειτουργικού Android™ 4.4 και πλήρης πρόσβαση στο Google Play Store™ για εφαρμογές (apps) όπως Skype™, Google Hangouts™ καθώς και custom εφαρμογές Android™ αλλά και μέσω τεχνολογίας bluetooth και σύνδεση μέσω smartphone.

Read more...

Ανάληψη συντήρησης των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του Ε.Ο.Φ.

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες,
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε οτι η εταιρεία μας ανέλαβε εκ νέου τη συντήρηση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του Ε.Ο.Φ. για τα επόμενα 2 έτη.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζουμε τη μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με τον οργανισμό παρέχοντάς του ασφαλείς και συνεχείς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Read more...