ΝΕΑ

Δωρεά τηλεφωνικού κέντρου

Η εταιρεία μας ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες παρέδωσε ένα τηλεφωνικό κέντρο VoIP μάρκας Yeastar στο ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη το οποίο προορίζεται για την εκπαίδευση ατόμων με προβλήματα όρασης ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα μέσω εκπαίδευσης και να διεκδικίσουν μια θέση εργασίας.

Παρθέτουμε την ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε από το Ι.Ε.Κ.

Οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτές και το προσωπικό του Δ.ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας-Χορτιάτη αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν για την πολύτιμη χορηγία σας στον φορέα. Η δωρεάν παροχή από πλευράς σας ενός τηλεφωνικού κέντρου, που διαθέτει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες που απαιτούνται για την εκπαίδευση των σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Χειριστής Η/υ και Τηλεφωνικών κέντρων», θα βοηθήσουν τους εκπαιδευόμενους να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

               Στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ότι έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που είναι έτοιμοι να συμβάλλουν στο εκπαιδευτικό μας έργο με τα μέσα και τις δυνατότητες  που διαθέτουν. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιοδωρία σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Δ.ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη

Ταχυδρομική θυρίδα 4571

Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 95, Πυλαία | Τ.Κ. 57001

Τηλ: 2310471524

E-mail: iek.eid.agogis@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://iek-eid-pylaias.thess.sch.gr